Despre PrimaTimber

“Satisfacția clienților se află chiar în inima PrimaTimber. Vrem să vă ajutăm cu expertiza și experiența noastră lungă în toate proiectele de construcții pe care le aveţi. Vă vom propunem întotdeauna cele mai bune variante posibile și dorim să vă amintiți de noi ca de un partener de încredere.– Joni Nousiainen – Director General

Prima Timber este parte a grupului de firme finlandez Iivari Mononen Oy, grup care își are rădăcinile în perioada postbelică din anii ’50. Cheresteaua de înaltă calitate și etica comercială ridicată au pus bazele succesului companiei și a parteneriatelor globale pentru deceniile ce au urmat.

În 2003, Iivari Mononen Oy a făcut un pas important înainte, extinzând portofoliul de produse pentru a include în ofertă şi produse din lemn impregnat. Acesta a fost începutul PrimaTimber Oy, cu baza de producţie în Joensuu, Finlanda.

.

PrimaTimber continuă pe drumul deschis de Iivari Mononen, având drept crez valorile sale fundamentale. Cheresteaua impregnată de PrimaTimber provine de la pinii nordici, crescuți în condiții meteorologice grele care fac lemnul remarcabil de puternic. Tot lemnul pe care îl folosim este furnizat de partenerii noștri de încredere, responsabili și de cursă lungă.

Produsele noastre premium sunt impregnate cu cea mai înalt profesionalism. Pe o punte construită cu produsele noastre din lemn, puteți face grătar în siguranță, vă puteţi bucurați de grădinărit și de jocurile cu copiii. Fiţi convinşi că puntea rezistă furtunilor de toamnă și înghețului iernii, de zeci de ani.

Satisfacția clienților este în centrul valorilor noastre. Pe lângă proiectele de construcții de gospodării, ajutăm proprietarii de păduri și constructorii profesioniști să aibă succes. Suntem un furnizor orientat către soluții, flexibil și o afacere de familie dinamică. Ne respectăm cu sfinţenie promisiunile.

Cu materiale de calitate, puteți ajunge la rezultate care depășesc așteptările. Produsele din lemn impregnat, marca PrimaTimber, vă oferă libertate creativă. Cum arată grădina viselor tale?

“De zece ani, construim în România, în parteneriat cu Prima Timber, proiecte complexe în medii extrem de solicitante. Salinitatea ridicată, contactul materialului direct cu solul sau amenajările de tip marin sunt  doar câteva cerinţe extreme cărora materialele furnizate de Prima Timber le răspunde cu succes. Durata îndelungată în exploatare ne-a oferit posibilitatea să oferim clienţilor noştri cele mai solide garanţii oferite de vreun furnizor de materiale din piaţă. Materialele oferite de Prima Timber, împreună cu expertiza noastră tehnică şi logistică, fac astăzi ca oferta noastră să fie una greu de egalat în piaţă– Remus Cristy Baisan, Director Marinetek NSD